Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
sorteer op

B-serie | Voorrangsborden

Voorrangsborden – RVV borden B-serie

Voorrangsborden geven aan of je op een voorrangsweg rijdt of het einde van een voorrangsweg.  De voorrangsborden voorrangskruising geven aan of je een voorrangskruispunt nadert of geeft door middel van een Stopbord aan dat je moet stoppen voor een voorrangsweg.

Meer productcategorieën:

Informatie: B-serie | Voorrangsborden

Categorie B officiele verkeersbordenconform de RWS richtlijnen. De B-serie verkeersborden verschaffen duidelijkheid over een naderende voorrangsregeling.

Alle voorrangsborden voor voorrangsweg en voorrangskruispunt vind je op Informatiebord.nl


Alle officiële RVV voorrangsborden vindt je op Informatiebord.nl. Alle voorrangsborden worden geproduceerd conform EN 12899-1:2007. Bord voorrangsweg, voorrangskruispunt of stopbord behoren tot deze B-categorie voorrangsborden